MEDIUM CREATIEF CENTRUM DE WITTE AREND

Algemene voorwaarden workshops

Door de inschrijving van een workshop van jou keuze verklaar jij je akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.

1- De aangeboden workshops worden gehouden onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen. Workshops gaan door als er minimaal twee personen zich hebben aangemeld

2- Het maximale aantal deelnemers is 4 personen per workshop.

3- Wil jij je aanmelden voor een workshop dan kan dat door een bericht te sturen via het contact formulier op de website

4-Je krijgt dan een aanmeld formulier toegezonden die je kunt invullen en retour te zenden via de e-mail. Op het moment dat dit aanmeldformulier ingevuld en ondertekend binnen is, is jouw inschrijving definitief.

5- Zodra een workshop vol zit, wordt de inschrijving automatisch gesloten.

6- Wanneer een workshop vol zit, kan je mij mailen om je op te geven voor de reservelijst. Zet in het onderwerp van je e-mail ‘ reservelijst ‘, met desbetreffende workshop of cursus ’. Vermeld daarbij jou volledige naam, e-mail adres en telefoonnummer.  Mocht er een plek zijn vrijgekomen, of mocht er een vervolg workshop gaan plaatsvinden dan neem ik contact met je op.

8- Minderjarigen kunnen alleen deelnemen aan een workshop als de ouder/s of verzorger/s een toestemming verklaring hebben ingevuld en ondertekend.  

9- Materialen, thee en koffie zijn inbegrepen in de workshop prijs.

10- Een lunch voor tussen de middag is niet inbegrepen in de aangegeven workshop prijs.

11- De betaling van een workshop dien je voordat de workshop van start gaat te voldoen.

Afmelding door deelnemer

1-Mocht je niet kunnen komen, dan mag je ook zelf voor vervanging zorgen. De deelnamebevestiging is overdraagbaar. Je meldt dit dan duidelijk via e-mail. Je vermeldt ( naam, adres, telefoon, en e-mail ), van de overgedragen persoon die gaat deelnemen.

2-Bij annulering 1 week voor aanvang van een workshop is 50% van het gevraagde bedrag verschuldigd.

4-Hierna bent je het gehele bedrag dat staat voor de workshop verschuldigd.

5-Een afmelden dient altijd via e-mail te gebeuren.

Note: Wanneer je aantoonbaar kunt aangeven dat er sprake is van overmacht. Dan valt er natuurlijk altijd te praten over reductie van kosten.

Ik vraag begrip voor deze beschreven procedure. Het is in het verleden met regelmaat voorgekomen dat mensen het niet zo nauw namen met een inschrijving, en zich vlak voor een workshop afmelden of het zelfs af laten weten zonder opgaaf van reden. Ik heb mijn voorbereidingen en kosten die gemaakt worden wat betreft de aanschaf van materialen voor een workshop.

Het is dus noodzaak om mij aan bovenstaande deze regels te houden. Helaas is het nodig is om dit op mijn website te vermelden.

Johanna White Eagle Wolf