baby moccassins

Maak je eigen baby/peuter mocassins

Een mocassin was traditioneel schoeisel voor de indianen. Er waren in het verleden veel verschillende designs. Een mocassin werd altijd versierd met kleine weefkraaltjes. Hieraan konden de indianen verschillende stammen herkennen.

Het maken van een baby/peuter ( mocassin ) is een prachtige traditionele kunstvorm. Een paar eigen gemaakte baby/peuter mocassins is een super leuk en origineel cadeau om bijvoorbeeld aan aanstaande ouders of ouders te geven. Baby mocassins zijn niet alleen heel schattig maar ook erg gezond voor de voetjes van een baby/peuter. Het soepele leer biedt bescherming voor de voetjes waardoor ze optimaal kunnen bewegen. Het geeft optimale adem en beweegruimte waardoor babyvoetjes in hun eigen tempo kunnen groeien en ontwikkelen. Investering is € 75,- voor èèn hele zaterdag.

 

Hoe ziet deze workshop dag er uit

Om 9.30 is de inloop met een lekkere bak koffie of thee en wat lekkers.

Om 10.00 uur start de workshop. Stap voor stap leg ik je uit hoe je een paar baby mocassin kunt maken. Na afloop van deze workshop gaat je naar huis met één paar echte leren baby/peuter moccasins.

Note: Het is van belang dat je bij aanmelding van deze workshop aan geeft welke maat moccasin je wilt gaan maken voor een paar baby/peuter moccasins. Je kan kiezen uit maat S, M, L, of XL. Hieronder kan je zien welke maken daar bij horen.

 

Praktische informatie: Max 4 personen

Datum: Zaterdag 27 november 2021

Tijd: 10 uur t/m 17.00 uur ( uitloop mogelijk )

Kosten: € 75,– incl materialen, koffie, thee, en wat lekkers bij de koffie.

Note: Wilt je gebruik maken van een lunch tussen de middag. Dan kan je dit bij jou aanmelding aangeven. 

De kosten voor een lunch bedraagt  € 8,50 per workshop dag

Maten baby moccasins

MEDIUM CREATIEF CENTRUM