KRACHTSCHILD WORKSHOP

Maak je eigen krachtschild tijdens een tweedaagse workshop!

Wil jij je eigen krachtschild maken? Hier is je kans!

In deze twee daagse workshop leer je een krachtschild maken op de traditionele manier.

In de indiaanse traditie werden er mannen en vrouwen kracht schilden, geboorteschildjes, pubertijd schilden, en schilden voor de 4 windrichtingen gebruikt. De kracht schilden werden altijd door vrouwen gemaakt. De mannen gingen immers op jacht. Men ontleende kracht en inspiratie aan deze schilden, en vooral bescherming. 

* Een krachtschild kan een belangrijke hulp middel zijn ter ondersteuning van verschillende zaken die spelen in jou leven.

Hoe ziet deze workshop er uit

Om 9.30 is de inloop met een lekkere bak koffie of thee, en wat lekkers. Om 10.00 uur start de workshop.

Jouw investering voor deze twee daagse workshop is € 175,95  en is inclusief gebruik van materialen die worden aangeboden. Het is de bedoeling dat je één krachtschild maak tijdens deze twee daagse workshop.

Het maken van een kracht schild is een heilige aangelegenheid en mag niet worden onderschat. Daarom starten we vooraf met een ceremonie waarin we net als bij
de medicijn buidel workshop van zondag 26 juli  onze voorouders, gidsen, en krachtdieren uitnodigen om ons tijdens dit heilige proces behulpzaam te zijn.
 

Tijdens de ceremonie gaan we op zoek naar symbolen en indrukken om jou eigen leven extra te ondersteunen. Je kunt ter plekke besluiten om een familie krachtschild te gaan maken. Die jou familie kan ondersteunen in moeilijke of roerige tijden. Dit is dan eigenlijk een kracht schild voor het stam gebeuren, maar dan in het klein waarin energetisch hulp en ondersteuning wordt gevraagd aan de spirituele wereld. Spirituele helpers ( gidsen ) reizen heen en weer naar de spirituele wereld met de intentie die in het krachtschild is gelegd. Ze brengen het medicijn mee dat nodig is om de familie extra te ondersteunen.

Er zijn spirituele helpers die op aarde hebben geleefd en in de spirituele wereld hebben gekozen om op deze wijze de mens vooruit te helpen/ondersteunen. Een familie krachtschild hangt altijd op een centrale plek in de woonruimte. Het spreekt voor zich dat bovenstaand verhaal ook telt voor een persoonlijk krachtschild. Jouw gebeden en intenties zijn dus heel erg belangrijk tijdens de ceremonie.

Na de ceremonie is er de tijd om eigen symbolen en indrukken creatief te gaan verwerken waarbij jou krachtschild vorm krijgt. Natuurlijk mag je vooraf aan deze workshop persoonlijke items meenemen waarvan jij denk dat dit jouw eigen krachtschild extra kracht geeft. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met natuurlijke materialen.

Een geboorte krachtschildje is ook altijd erg leuk om te maken en cadeau te geven bij de geboorte van een baby. Bij de indianen bleef dat schildje het hele leven bij die persoon en diende ter bescherming.

Ter afsluiting vind er bekrachtiging plaats van jou krachtschild d.m.v een gezamenlijke ceremonie.

Wat je krijgt

* Een stuk leer om een cirkel te snijden

* Leer om een ronde hoepel te omwikkelen

* Een voor geprepareerde ronde cirkel van een wilgentak. U kunt kiezen uit verschillende diameters.

* Verschillende benodigdheden zoveel als mogelijk in overeenstemming met de natuur, om uw krachtschild te personaliseren

* Schriftelijke bijlage

* Koffie thee en wat lekkers


Praktische informatie: Max 4 personen

Datum: Vrij/zat 13/14 november 2021

Tijd: 10 uur t/m 17.00 uur ( uitloop is mogelijk )

Kosten: € 175,95 incl materialen, koffie, thee, en wat lekkers bij de koffie.

Note: Wil je gebruik maken van een lunch tussen de middag. Dan kan je dit bij de aanmelding aangeven. 

De kosten voor een lunch bedraagt  € 8,50 per workshop dag