Maak je eigen sjamanen ratel

De sjamanen ratel gebruik je allereerst voor jezelf om in jou eigen verbinding te komen. Door middel van een sjamanen ratel kan je tevens in verbinding komen met de natuur krachten van Moeder Aarde. Het ritmische geluid dat een ratel geeft brengt jou dus in eerste instantie in verbinding met je zelf. Waarna het ritmische geluid jou in een andere staat van bewustzijn brengt en jou connect met het ‘ hart van Moeder Aarde ‘.

Het handvat van de ratel symboliseert de levens boom en de ratel zelf het universum. De zaden, mais korrels of steentjes vertegenwoordigen de geesten van de voorouders.

Door met de ratel te schudden en daarbij te zingen, worden de voorouders en of jou gidsen uitgenodigd om jou bijstaan tijdens je trancereis. Je kunt de ratel dus ook gebruiken om in trance staat te komen, maar ook om één specifieke hulp te vragen.

Je maakt in deze workshop jou ratel vooral op je gevoel en intuïtie zoals je door hebt gekregen tijdens de voorbereidingsfase in deze workshop

Hoe ziet deze dag er uit?

Om 9.30 uur is de inloop
Om 10.00 uur starten we met de workshop

We beginnen eerst met een korte meditatie en een reinigingsritueel. Na afloop als de ratel klaar is zal er een kleine vier windrichtingen ceremonie plaatsvinden. Waarbij bekrachtiging van jou ratel wordt gevraagd.

Tijdens deze workshop wordt de ratel gevuld met zaden, mais korrels, of zeer kleine steentjes etc etc. De buitenkant van de ratel word beschilderd met symbolen, of krachtdieren die belangrijk zijn voor jou.

Aantal deelnemers per workshop: Vier

Investering: € 65,- inclusief koffie, thee, en wat lekkers ( lunch niet inbegrepen ).