Medium creatief centrum

Binnen het spiritueel centrum de ‘ Witte Arend ‘ worden er huiskamer avonden georganiseerd.

Vanaf oktober 2020 vinden deze avonden weer plaats binnen het spirituele centrum de ‘ Witte Arend ‘ . De avonden starten met een korte introductie over mediumschap en de spirituele wereld. Daarna zal er contact gemaakt worden met de spirituele wereld.

Dierbare overledenen krijgen op deze wijze de kans om jou te woord te staan.
Tijdens het contact met een dierbare overledene zullen er bewijzen worden doorgegeven zodat jij jou dierbare kunt herkennen. Zo wel dierbare mensen als ook dierbare overleden dieren kunnen op een avond als deze doorkomen bij de medium/s.
 

 

De spirituele wereld bepaald welke overledene er door komt. Dit betekend dat het kan zijn dat de overleden vader, moeder, of een ander familielid waarvan je hoopt iets te horen te krijgen niet per definitie hoeft door te komen. Maar bijvoorbeeld wel die ene collega, partner, vriend, vriendin, of kennis.

    • De ervaring heeft mij inmiddels wel geleerd dat wanneer je een positieve gedachte liefdevolle gedachte uitzend naar dierbaren overledenen en hun van te voren laat weten dat er een mogelijkheid aankomt om iets van zich te kunnen laten horen, enorm kan helpen om een contact tot stand te brengen. Met andere woorden. De Spirituele wereld pakt het op!

Note: Bovenstaande betekend ook dat de medium/s die deze avonden verzorgen het zelf niet het niet voor het zeggen voor welke aanwezige er een dierbare overledene doorkomt. Zij zijn enkel het kanaal waardoor de spirituele wereld heen kan werken.

Deze knusse avonden gaan vaak gepaard met een lach en een traan wanneer onze dierbaren laten weten dat liefde niet ophoud daar waar het fysieke bestaan is geëindigd.

Een avond als deze levert vaak verrassende momenten op!

Voel je welkom!

Johanna White Eagle Wolf

MEDIUM CREATIEF CENTRUM

Nadere informatie:

Praktische informatie: Maximaal 6 personen

Datums en mediums :  Vrijdag 23 oktober 2020-Mediums Margaretha Parel & Johanna White Eagle Wolf

                                          Vrijdag 20 november 2020- Mediums Margaretha Parel & Johanna White Eagle Wolf

Tijd: 19.30 uur t/m 21.45 uur

Entree: € 12,50- incl koffie, thee, en wat lekkers