Workshop medicijn buideltje

Maak je eigen medicijn buideltje van leer

Traditioneel worden medicijn buidels gedragen onder kleding, rond de taille, en om de nek voor de borst. Het wordt vooral  gedragen voor geluk, bescherming en kracht.

Voorbeelden die je in een medicijn buidel kunt dragen zijn: Verschillende beschermende en heilige kruiden, zoals witte salie, sweetgrass  ( veenreukgras ) en zuivere tabak. Je kunt natuurlijk ook kristallen, steentjes , veertjes, kralen, foto’s, amuletten, enz toevoegen. Het vullen van een medicijn buidel is een persoonlijk iets en jij bepaald zelf wat je in jou eigen gemaakte medicijn buidel stopt.

Hoe ziet deze workshop dag er uit

Om 9.30 is de inloop met een lekker bak koffie of thee, en wat lekkers.

Om 10.00 uur start de workshop.

In deze workshop, leert je de techniek van het maken van een medicijn buidel op de traditionele manier. De ondersteuning van jou kracht dier als helper, en jou voorouders spelen een belangrijke rol tijdens deze dag. De investering voor voor èèn hele zaterdag is € 57,95,- en omvat alle basis benodigdheden om jou medicijn buideltje van leer te maken en versieren.

Tijdens deze workshop bereiden we ons eerst energetisch voor op het maken van de medicijnbuidel. Door middel van een kleine ceremonie nodigen we onze voorouders, gidsen, en krachtdieren uit om ons tijdens dit heilige proces behulpzaam te zijn.

Door liefde, intentie, en energie in jou eigen medicijn buidel te stoppen wordt het medicijn buideltje een speciale buffer van kracht.

 
Wat je krijgt

* 1 voorgesneden stuk leer met veter

*  Benodigdheden om jou medicijn buidel te versieren / personaliseren

*  Schriftelijke bijlage

* Koffie thee en wat lekkers

Met jou eigen gemaakte medicijn buidel gaat je een extra krachtige verbinding aan met de helpers uit de Spirituele wereld. Na afloop gaat je met een mooie medicijn buidel naar huis.   

Note:  Het is de bedoeling dat je één medicijn buideltje maakt, afwerkt en versiert met materialen die worden aangeboden tijdens deze workshop dag. Op de afbeelding bij deze workshop zie je een kralen medaillon applicatie op een door mij gemaakte medicijn buideltje.

De workshop ( ‘’ Maak je eigen kralen medaillon “, die plaatsvind op zaterdag 18 september ) is een aparte workshop die buiten deze workshop plaatsvindt. Dit betekend dat er tijdens deze workshop de techniek van het maken van een kralen medaillon niet wordt overgedragen.

Praktische informatie: Max 4 personen

Datum: Zaterdag 2 oktober 2021

Tijd: 10 uur t/m 17.00 uur ( uitloop mogelijk )

Kosten: € 57,95,- incl materialen, koffie, thee, en wat lekkers bij de koffie

Wil je  gebruik maken van een lunch tussen de middag. Dan kan je dit bij de aanmelding aangeven. 

De kosten voor een lunch bedraagt  € 8,50 per dag