MEDIUM CREATIEF CENTRUM DE WITTE AREND

Consult

Tijdens een consult vertaal ik  informatie die mij binnen komt voor jou. Wat van belang voor jou is dient zich op een natuurlijke wijze aan. Achtergronden van problemen, en actuele zaken die spelen in jou leven kunnen op deze wijze helder worden gemaakt. Ook talenten en potenties kunnen d.m.v. een reading helder worden gemaakt.

Wat kan een consult betekenen voor jou?

  • Je wordt ondersteunt in het contact maken met wie jij werkelijk bent.
  • Je krijgt adviezen aangereikt om jou zo adequaat mogelijk vooruit te helpen.
  • Je krijgt zowel spirituele als ook psychologische inzichten aangereikt.
  • Door gesprekken in combinatie met sjamanistische oefeningen en visualisaties word er een bewustwordingsproces op gang gebracht. Op deze wijze wordt er een bodem gecreëerd om vanuit rust, ontspanning, en vertrouwen te gaan leven.
  • Indien van belang voor jou proces komt het voor dat een dierbare overleden persoon zich aan mij kenbaar maakt. De spirituele wereld bepaald welke overledene er door komt. Dit betekend dat het kan zijn dat de overleden vader, moeder, of een ander familielid waarvan je hoopt iets te horen te krijgen niet per definitie hoeft door te komen. Maar bijvoorbeeld wel die ene collega, partner, vriend, vriendin, of kennis, of dier waar jij een sterke band mee had. De bewijzen die door een dierbare overledene worden gegeven variëren van emotionele tot concrete bewijzen die alleen jij weet.

De toekomst wordt niet voorspeld,

Johanna White Eagle Wolf

Openingstijden & tarief consult

Openingstijden praktijk: Do t/m vrij 10.00 uur t/m 19.00 uur
Tarief consult: € 75,-
Note: Je dient na afloop ter plekke te betalen. Je betaald dan contactloos via een door mij verstuurd betaalverzoek.Tevens heb je de mogelijkheid om contant  ( gepast te betalen ) na afloop van het consult
MEDIUM CREATIEF CENTRUM DE WITTE AREND