Psychic reading

Bij een psychic reading vindt er afstemming plaats op je eigen energieveld ( aura ).

Ik vertaal na afstemming de informatie die bij mij binnen komt. Achtergronden van problemen, en actuele zaken die spelen in jou leven kan ik op deze manier verduidelijken. Ook talenten en potenties kunnen d.m.v. een psychic reading helder worden gemaakt.  Ik voorspel géén toekomst.

Mijn intentie is om jou te adviseren en ondersteunen zodat jij weer vooruit kunt in het leven.

praktijkruimte medium creatiefcentrum

Mediamiek contact

Tijdens een mediamiek contact stem ik mij af op de spirituele wereld. Zodat een dierbare overledene de kans krijgt om zich via mij aan jou kenbaar te maken. De Spirituele wereld bepaald welke overledene er door komt. Dit betekend dat het kan zijn dat de overleden vader, moeder, of een ander familielid waarvan je hoopt iets te horen te krijgen niet per definitie hoeft door te komen. Maar bijvoorbeeld wel die ene collega, partner, vriend, vriendin, of kennis.

Bij een mediamiek contact komt de dierbare overledene met duidelijke bewijzen zodat je deze of gene kunt herkennen. De bewijzen variëren van emotionele tot concrete bewijzen. Die alleen jij weet, of herkenbaar zijn voor familiedelen. Aan het einde van een mediamiek contact zal er altijd een duidelijk advies of boodschap komen die de overledene doorgeeft.

Zo wel dierbare mensen als ook dierbare overleden dieren kunnen zich tijdens een mediamieke sessie zich kenbaar maken. Ook dieren komen met concrete bewijzen soms nog gedetailleerder dan bij mensen.

Dieren verleren de universele taal bij leven niet. De ervaring heeft mij geleerd dat dieren bij leven net zoveel zien en horen als dat bij mensen het beval is. Het is vaak bijzonder treffend waar overleden dieren mee kunnen komen om te laten zien en ervaren dat het ook voor hun niet stopt na hun fysieke dood.

 

Openingstijden praktijk

Dinsdag 19.00 uur t/m 21.00 uur
Woensdag 19.00 uur t/m 21.00 uur

Vrijdag van 10.00 t/m 20.00 uur.

 

Tarieven consult

Mediamiek consult: €55,

Voor een mediamiek consult binnen mijn praktijk dien je ter plekke te betalen. Je betaald dan contactloos via een door mij verstuurd betaalverzoek. Tevens heb je de mogelijkheid om contant ( gepast te betalen ) na afloop van het consult.

MEDIUM CREATIEF CENTRUM

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Johanna White Eagle Wolf