Psychic reading

Bij een psychic reading vindt er afstemming plaats op je eigen energieveld ( aura ).

Ik vertaal na afstemming de informatie die bij mij binnen komt. Achtergronden van problemen, en actuele zaken die spelen in jou leven kan ik op deze manier verduidelijken. Ook talenten en potenties kunnen d.m.v. een psychic reading helder worden gemaakt.  Ik voorspel géén toekomst.

Mijn intentie is om jou te adviseren en ondersteunen zodat jij weer vooruit kunt in het leven.

praktijkruimte medium creatiefcentrum

Mediamiek contact

Tijdens een mediamiek contact stem ik mij af op de spirituele wereld. Zodat een dierbare overledene de kans krijgt om zich via mij aan jou kenbaar te maken. De Spirituele wereld bepaald welke overledene er door komt. Dit betekend dat het kan zijn dat de overleden vader, moeder, of een ander familielid waarvan je hoopt iets te horen te krijgen niet per definitie hoeft door te komen. Maar bijvoorbeeld wel die ene collega, partner, vriend, vriendin, of kennis.

Bij een mediamiek contact komt de dierbare overledene met duidelijke bewijzen zodat je deze of gene kunt herkennen. De bewijzen variëren van emotionele tot concrete bewijzen. Die alleen jij weet, of herkenbaar zijn voor familiedelen. Aan het einde van een mediamiek contact zal er altijd een duidelijk advies of boodschap komen die de overledene doorgeeft.

Note: Zo wel dierbare mensen als ook dierbare overleden dieren kunnen zich tijdens een mediamieke sessie zich kenbaar maken. Ook dieren komen met concrete bewijzen soms nog gedetailleerder dan bij mensen.

Dieren verleren de universele taal bij leven niet. De ervaring heeft mij geleerd dat dieren bij leven net zoveel zien en horen als dat bij mensen het beval is. Het is vaak bijzonder treffend waar overleden dieren mee kunnen komen om te laten zien en ervaren dat het ook voor hun niet stopt na hun fysieke dood.

 

Trance healing

Ik heb me tevens gespecialiseerd in het geven van trance healingen.  Om verwarring te voorkomen leg ik eerst uit wat een trance healing voor mij betekend. Veel mensen denken dat een healing een directe totale genezing inhoud. Dit is echter een misvatting. Door een healing te ontvangen wordt een systeem op 4 lagen geactiveerd waardoor een zelf helend vermogen in beweging/stroomversnelling komt. Hierdoor kan een healing kan plaatsvinden op die gebieden waar het nodig is. Er zijn vaak meerdere behandelingen nodig om uiteindelijk tot een positief resultaat te komen.

  • Een trance healing is echter niet bedoeld ter vervanging van een behandelend arts of specialist. Maar ter ondersteuning van.

Een trance healing kan heel goed werken bij een burnout, angsten, weinig zelfvertrouwen, fysieke pijnklachten en/of als je bent vastgelopen op andere gebieden. Na afloop maak ik de behandeling compleet door het geven van concrete praktische adviezen.

Tijdens een trance healing werk ik samen met de spirituele wereld. En sta op het moment van het geven van de healing in direct contact. Je wordt tijdens de trance healing niet fysiek aangeraakt door mij.

Sjamanistische healing

Tijdens een sjamanistische healing zal ik samen met jou op zoek gaan naar de oorzaak van disbalans. We gaan echter niet alleen op zoek naar de symptomen die jij in je dagelijks leven ervaart. Maar we gaan vooral op zoek naar de oorzaak/en.

Tijdens een sjamanistische healing gebruik ik vooral klank d.m.v stem vibratie. Ik werk tevens met water en zuivere kristallen. Indien nodig wordt er gewerkt met de drum of ratel. Ook tijdens een sjamanistische healingis de samenwerking met de spirituele wereld van essentieel belang.

Een sjamanische healing verschild dus wezenlijk van een trance healing.

  • Beide methodes zijn zeer effectief

Net als bij een trance healing is een sjamanistische healing niet bedoelt ter vervanging van een behandelend reguliere arts of specialist.

 

 

Wanneer is iemand heel?

Veel mensen voelen diep van binnen dat ze zich op een punt in het leven bevinden waar ze niet echt gelukkig zijn. Wanneer iemand het gevoel heeft iets te missen, zich depressief voelt, zwaarmoedig is, steeds de behoefte heeft aan binding, veel overwerkt, vaak ziek is, of veel ongeluk ervaart, dan ervaart degene een vorm van incompleetheid.

Iemand die heel is kent geen verlangen naar verslavingen of gemis in welke vorm dan ook. Het ervaren van gemis en innerlijke verscheurdheid behoord bij iemand die heel is tot het verleden. Hij of zij kent geen pijn in het hart meer. Een mens die heel is heeft iedere vorm van gehechtheid getransformeerd en losgelaten. Een heel persoon is vrij in zijn/haar doen of laten. Hij of zij is niet afhankelijk van anderen.

Iemand die heel is voelt liefde voor alles en iedereen. Negatieve emoties behoren dan tot het verleden. Iemand die heel is staat open om hulp te bieden aan anderen en ervaart daarin grote vervulling. Hij of zij is iemand die niets meer buiten zichzelf nodig heeft om gelukkig te zijn. Dit noemen we verlichting. Bovenstaande klinkt onhaalbaar, maar dat is het absoluut niet.

Medium Creatief Centrum

Soul loss-Zielsverlies

Het terughalen van ziels delen d.m.v sjamanistisch werk

Een doeltreffende healings methode waarin ik ben opgeleid is het geven van een soul retrieval ( het terughalen van verloren zieldelen door trauma ).

Tijdens een soul retrieval sessie gaan we samen op zoek naar de plek waar jij jou ziels fragment/en bent kwijtgeraakt in dit leven of mogelijk in een vorig leven.

    • Tijdens en na sessie (s) worden er tools aangereikt om de integratie van het teruggewonnen zielsdeel zo comfortabel mogelijk te maken. Het hele systeem zal na afloop van een sessie moeten wennen aan de terugkomst van het zielsdeel. Dit betekend dat betrokkenheid en verantwoordelijkheid om te healen voor een groot deel bij jou zelf ligt.

 

  • Vooraf aan een soul-retrieval sessie is het van belang dat er eerst een intake plaatsvind. Deze intake duurt ongeveer 45 minuten. Na de intake kunnen we een definitieve afspraak maken voor een soul-retrieval sessie.

Wat is zielsverlies/soul loss

Soul loss of ook wel zielsverlies is onze manier om met lichamelijke pijn of geestelijke pijn te overleven. Onze geest heeft een briljant zelfverdedigings mechanisme waardoor een deel van onze essentie het lichaam kan verlaten zodat we niet de volledige impact van de pijn voelen.

Elk voorval dat een shock veroorzaakt, kan zielsverlies met zich meebrengen. Vaak ontstaat zielsverlies in de kinderjaren, maar ook op latere leeftijd kan zielsverlies optreden.

Vanuit het sjamanistisch oogpunt is zielsverlies een overleving mechanisme en komt het gevluchte zielsdeel niet vanzelf terug bij de eigenaar. Gevluchte zielsdelen worden in de spirituele wereld verzorgt en bewaakt door helpers. Totdat er een gelegenheid komt om het gevluchte deel weer terug te geven aan de rechtmatige eigenaar. 

Het is altijd de rol van de sjamaan geweest om in een veranderde bewustzijnstoestand het gevluchte zielsdeel op te sporen en terug te brengen naar de rechtmatige eigenaar.

Oorzaken en signalen die kunnen wijzen op soul loss- zielsverlies

Trauma waaronder misbruik. Misbruik omvat vele vormen en is niet alleen fysiek gerelateerd.

* Verlies van een geliefde, miskraam, abortus, operatie, ongelukken.

* Een ongezonde verbinding met iemand, een ex-partner, of familielid

* Plotselinge en extreme schrik / angst

* Een situatie niet meer kunnen herinneren

* Wanneer je vaak vermoeid bent of somber

* Emotioneel vast te zitten en het gevoel hebben dat je geen kant uit kunt

* Als je een niet te verklaren gevoel van heimwee hebt

* Je voelt je leeg

* Je hebt het gevoel niet compleet te zijn

* Chronische depressie

Persoonlijk creatief consult

Tijdens een persoonlijk creatief consult zal er gewerkt worden met verschillende materialen zoals verf, krijt , potloden, hout, klei, en steen. Tijdens een persoonlijk creatief consult kan vastgeroeste energie weer gaan stromen. Door middel van creativiteit komt je weer in contact met eigen gevoelens, emoties en gedachten. Het doel van een persoonlijk creatief consult is dat  problemen worden (h) erkent en dat het proces van acceptatie, verandering en persoonlijke ontwikkeling in gang wordt gezet. Een persoonlijk creatief consult is een veilige en geschikte manier om blokkades op te heffen en het uiten van emoties. Tegelijkertijd is het een manier die ook wat meer afstand creëert, doordat er geconcentreerd gewerkt wordt met verschillende materialen waardoor het gemakkelijker wordt om gevoelens bloot te leggen en te delen. Tijdens een consult wordt je uitgedaagd d.m.v het creatief bezig zijn om op een andere manier naar problemen en oplossingen te kijken. Een persoonlijk creatief consult is een middel om tot ontwikkeling en genezing te komen. Daarbij zet ik vanzelfsprekend ook een stukje mediumschap in.

Samen kijken we naar o.a naar de betekenis van kleuren die worden gebruikt, vormen die worden gebruikt etc etc. Een persoonlijk creatief consult is een prachtige uitdaging om te leren om bij jezelf thuis te komen. 

Medium Creatief Centrum

Tarieven consult

Mediamiek consult: €55,-

Trance healing: € 55,-

Sjamanistische healing: € 55,-

Intake soul-retrieval sessie: € 35,- (  vervolgsessies € 55,- )

Creatief consult:  € 75,-

 

Voor een consult binnen mijn praktijk dien je ter plekke te betalen. Je betaald dan contactloos via een door mij verstuurd betaalverzoek. Tevens heb je de mogelijkheid om contant ( gepast te betalen ) na afloop van het consult.

  • Voor een consult online dien je vooraf te betalen.
MEDIUM CREATIEF CENTRUM

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Johanna White Eagle Wolf