Psychometrie avond

Op avonden als deze wordt er aan de hand van foto’s of voorwerpen boodschappen doorgeven voor de aanwezigen via helderziende waarnemingen. De informatie wordt op een ‘ aardse ’, nuchtere en praktische manier verwoordt.

Iedereen legt een foto of voorwerp op de tafel voordat alles van start gaat. Dat kan een ring, ketting, horloge, foto, bril, boek, agenda foto, of elk ander voorwerp zijn. Daarna pakt het medium een willekeurig voorwerp op. Aan de hand van helderziende indrukken worden er boodschappen door gegeven die bestemd zijn voor degene die het op tafel heeft neergelegd. De ervaring heeft geleerd dat voor grote zalen van ongeveer 40 personen zeker niet iedereen aan de beurt kan komen. Omdat het binnen het centrum de ‘ Witte Arend ‘ ,  kleinschalig wordt gehouden komen de meeste mensen aan de beurt. En kan er meer tijd worden uitgetrokken om boodschappen volledig door te geven.

 

Omdat het een openbare avond betreft zal de integriteit altijd extra worden bewaakt. Dit betekend dat er wel informatie wordt gegeven zodat jij wat er wordt doorgegeven kunt plaatsen. Inhoudelijke persoonlijke zaken zullen zich op een avond als deze niet voordoen.

Notes:  Leg je een voorwerp of een foto van iemand anders op de tafel dan moet deze persoon vooraf toestemming hebben gegeven. De psychometrie avonden vinden tot op heden alleen plaats binnen het centrum de ‘ Witte Arend ‘.

  • In februari 2021 zullen er ook psychometrie avonden gaan plaatsvinden op andere plekken en andere steden door heel Nederland. Dit wordt ruim van te voren  aangekondigd.
Hou daarom de agenda in  de gaten!
 

Voel je welkom!

Johanna White Eagle Wolf

MEDIUM CREATIEF CENTRUM

Nadere informatie:

Praktische informatie: Maximaal 6 personen

Datum: Vrijdag 30 oktober 2020

Tijd: 19.30 uur t/m 21.45 uur

Entree: € 12,50- incl koffie, thee, en wat lekkers