Mediamieke huiskamer avonden

Vanuit het spiritueel centrum de ‘ Witte Arend ‘ worden er spirituele huiskamer avonden voor meer mensen tegelijk georganiseerd. Er kunnen maximaal 4 t/m 6 personen deelnemen aan zo’n avond. Deze avonden vinden hoofdzakelijk plaats op zaterdag avonden.

Tijdens deze avonden zal er of een mediamiek contact plaatsvinden, of een bloemlezing. Ook kan het zijn dat er een combinatie plaatsvind tussen een mediamiek contact en een bloemlezing. Houd daarom de agenda in de gaten. Deze spirituele avonden vinden dus altijd in een weekend plaats en worden verzorgt door twee mediums.

 

MEDIUM CREATIEF CENTRUM

Note: Omdat het een openbare avond betreft zal de integriteit altijd extra worden bewaakt. Dit betekend dat er wel informatie wordt gegeven zo dat jij wat er wordt doorgegeven kunt plaatsen. Inhoudelijke persoonlijke zaken zullen zich op een avond als deze niet voordoen.

De mediamieke huiskamer avonden starten met een korte introductie over mediumschap en de spirituele wereld. Daarna zal er contact gemaakt worden met de spirituele wereld.

Dierbare overledenen krijgen op deze wijze de kans om jou te woord te staan.
 
Tijdens het contact met een dierbare overledene zullen er bewijzen worden doorgegeven zodat jij jou dierbare kunt herkennen. Zo wel dierbare mensen als ook dierbare overleden dieren kunnen op een avond als deze doorkomen bij de medium/s.
 

De volgende avond vind op zaterdag 25 september 2021 plaats

  • Combinatie avond mediamiek contact spirituele wereld en bloem lezing.

Praktische info: Maximaal 6 personen

Tijd: 19.30 t/m 21.45 uur

Prijs €15,- : Inclusief koffie, thee, en wat lekkers