Spirituele avonden

Vanuit het spiritueel centrum de ‘ Witte Arend ‘ worden er spirituele avonden voor meer mensen tegelijk georganiseerd. Er kunnen maximaal 6 personen deelnemen aan zo’n avond. De avonden vinden hoofdzakelijk plaats op vrijdag avonden. En zijn laagdrempelig. Deze avonden zijn geschikt voor meerdere deelnemers/sters.

Ook worden er spirituele avonden georganiseerd waarbij er wordt samengewerkt met andere mediums en in andere plaatsen door heel Nederland.

Houd daarom de agenda goed in de gaten!

 

MEDIUM CREATIEF CENTRUM

Notes: Omdat het een openbare avond betreft zal de integriteit altijd extra worden bewaakt. Dit betekend dat er wel informatie wordt gegeven zo dat jij wat er wordt doorgegeven kunt plaatsen. Inhoudelijke persoonlijke zaken zullen zich op een avond als deze niet voordoen.

  • Demonstraties mediumschap buiten het spirituele centrum de ‘ Witte Arend ‘, zullen gaan plaatsvinden vanaf februari 2021.

De volgende avonden kan je vanaf oktober t/m november 2020 weer bijwonen na opgave:

    • Mediamiek avond
    • Psychometrie avond ( helderziende waarnemingen ). Geen voorspellingen
    • Bloemen seance

Binnen het spiritueel centrum de ‘ Witte Arend ‘ worden er huiskamer avonden georganiseerd.

Vanaf oktober 2020 vinden deze avonden weer plaats binnen het spirituele centrum de ‘ Witte Arend ‘ . De avonden starten met een korte introductie over mediumschap en de spirituele wereld. Daarna zal er contact gemaakt worden met de spirituele wereld.

Dierbare overledenen krijgen op deze wijze de kans om jou te woord te staan.

Tijdens het contact met een dierbare overledene zullen er bewijzen worden doorgegeven zodat jij jou dierbare kunt herkennen. Zo wel dierbare mensen als ook dierbare overleden dieren kunnen op een avond als deze doorkomen bij de medium/s.
 

 

Praktische info: Maximaal 6 personen

Entree: €12,50